Hier werken we aan uw oplossing 

Waar vind je Intra-Care?

Intra-Care kantoor

Dennenlaan 6
2200 Herentals
info@intra-care.be

Waar:

De praktijk is gevestigd in de Dennenlaan 6, aan Veldhoven vlak bij het kanaal langs de Herenthoutseweg. Er is parkeerplaats voor de deur.

Met het openbaar vervoer:
vanaf het stationsplein te Herentals:
– lijn 511 richting Heist-op-den Berg-Mechelen; afstappen halte meidoornlaan
– lijn 220 richting Aarschot; afstappen halte meidoornlaan

Klik hier voor de dienstregelingen van de lijn.

Met de auto:

Komend van Herentals centrum: op de ringlaan ter hoogte van Aldi neemt u de Herenthoutseweg, rij tot voorbij het kanaal en neem de eerste links (Meidoornlaan)  en ga direct terug links op de Notelarenlaan, vervolg deze en u draait vanzelf rechts op de Wilgenlaan,  blijf deze volgen na de bocht tot het eerste kruispunt links, dat is de Dennelaan.

Komend van Herenthout: rij op de Herenthoutseweg tot net voor het kanaal, neem Meidoornlaan rechts  en ga direct terug links op de Notelarenlaan, vervolg deze en u draait vanzelf rechts op de Wilgenlaan,  blijf deze volgen na de bocht tot het eerste kruispunt links, dat is de Dennelaan.

Via de E313 komende van Olen : neem afrit 21,  u  gaat rechts de Toekomstlaan op en na 400 meter komt u op de Herenthoutseweg, ga links richting kanaal, vervolg de wegbeschrijving ‘Komend van Herenthout

Via de E313 komende van Grobbendonk: neem afrit 21, u gaat links de Atealaan op en en na 400 meter komt u op de Herenthoutseweg, ga links richting kanaal, vervolg de wegbeschrijving ‘Komend van Herenthout

Reistijd met de wagen:

Berlaar: 19 min

Bouwel: 12 min

Eindhout: 19 min

Geel: 23 min

Grobbendonk: 13 min

Herenthout: 9 min

Lichtaart: 15 min

Lille: 16 min

Olen: 12 min

Voortkapel: 15 min

Vorselaar: 16 min

Westerlo: 21 min

Wiekevorst: 13 min

In samenwerking met Intra-Extra psychologenpraktijken.